Skip links

Coachtraject

Coaching:

Ik begin elk coachtraject met een gratis intake, waarbij we samen kijken of coaching wat voor je is. Indien dit zo is, zullen we een traject aangaan van gemiddeld 4 coachsessies van 1,5 uur per sessie. Soms zijn er minder of meer sessies nodig, dit gaat in overleg. Losse sessies zijn ook mogelijk. Voor aanvang van het traject stuur ik de factuur.

Ik geef bij voorkeur wandelcoaching (in Amsterdam en omgeving), omdat je dan niet alleen de voordelen van de coaching, maar ook van het wandelen en het buiten zijn hebt. Coaching bij jou op locatie of online is echter ook mogelijk. Het bepalen van de locatie gaat in overleg met jou.

Naast coaching aan particulieren, kan ik ook zakelijke coaching geven. Veel werkgevers vergoeden tegenwoordig coachtrajecten.

Daarnaast kun je als jeugdige of als volwassene proberen een persoonsgebonden budget aan te vragen voor coaching. Kijk hier voor meer informatie of neem bij vragen contact met mij op.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken, afgestemd op jouw behoeften. Voorbeelden van deze methodieken zijn: Voice Dialogue, de wondervraag, creatieve middelen (foto’s en de natuur) en RET.

Training/workshops:

Naast coaching, kan ik ook trainingen of workshops verzorgen. De trainingen of workshops kunnen gaan over persoonlijke vaardigheden of studiekeuze. Neem contact met mij op voor meer informatie!

 

Pars

Pars komt van het Latijnse woord voor ‘deel’. Met mijn coaching maak ik voor even deel uit van jouw leven. Maar de nadruk ligt op deel: ik geloof dat de oplossing voor veel problemen al in mensen zelf zit. Mensen zijn zich hier alleen niet altijd van bewust. Door middel van coaching wil ik mensen deze oplossingen helpen vinden. Door ergens bewust mee bezig te zijn, kun je al veel bereiken, zeker wanneer hier een gestructureerde aanpak en fijne omgeving bijkomen. Tijdens een coach traject zal ik deze aanpak en omgeving dan ook bieden. Dit zal ik doen door de coachee aan het roer te laten en te helpen met sturen waar nodig.