Skip links

Stap voor stap verder samen

foto website 2
foto website 3 (2)

Coachtraject

Ik begin elk traject met een gratis intake, waarbij we samen kijken of coaching wat voor je is. Indien dit zo is, zullen we een traject aangaan van gemiddeld 4 coachsessies van 1,5 uur per sessie. Soms zijn er minder of meer sessies nodig, dit gaat in overleg. Losse sessies zijn ook mogelijk. Voor aanvang van het traject stuur ik de factuur.

Ik geef bij voorkeur wandelcoaching (in Amsterdam en omgeving), omdat je dan niet alleen de voordelen van de coaching, maar ook van het wandelen en het buiten zijn hebt. Coaching bij jou op locatie of online is echter ook mogelijk. Het bepalen van de locatie gaat in overleg met jou.

Naast coaching aan particulieren, kan ik ook zakelijke coaching geven. Veel werkgevers vergoeden tegenwoordig coachtrajecten.

Daarnaast kun je als jeugdige of als volwassene proberen een persoonsgebonden budget aan te vragen voor coaching. Kijk hier voor meer informatie of neem bij vragen contact met mij op.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken, afgestemd op jouw behoeften. Voorbeelden van deze methodieken zijn: Voice Dialogue, de wondervraag, creatieve middelen (foto’s en de natuur) en RET.