Het Coachingstraject

Coaching

Ik begin elk coachtraject met een kosteloze intake van gemiddeld 45 minuten, waarbij we samen kijken of coaching wat voor je werknemer en jou is. Indien dit zo is, zullen we een traject aangaan van gemiddeld 6-8 coachsessies van elk ongeveer 1,5 uur. Bij elke sessie check ik de behoefte van de coachee. ‘Waar wil je vandaag mee aan de slag?’

Voor aanvang van het traject stuur ik de factuur. Mijn tarief is €99,99 per uur voor particuliere coaching en €119,99 per uur voor zakelijke coaching. 

Ik geef bij voorkeur wandelcoaching (in Amsterdam en omgeving), omdat je dan niet alleen de voordelen van de coaching, maar ook van het wandelen en het buiten zijn hebt. Coaching bij jou op locatie of online is echter ook mogelijk. Het bepalen van de locatie gaat in overleg met jou.

Je kunt als jeugdige of als volwassene proberen een persoonsgebonden budget aan te vragen voor coaching. Kijk hier voor meer informatie of neem bij vragen contact met mij op.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken, afgestemd op jouw behoeften. Voorbeelden van deze methodieken zijn: Voice Dialogue, de wondervraag, creatieve middelen (foto’s en de natuur) en RET.

Training/workshops

Naast coaching, kan ik ook trainingen of workshops verzorgen. De trainingen of workshops kunnen gaan over ondewerpen geralateerd aan mentaal welzijn, zoals grenzen aangeven, emotieregulatie of zelfvertrouwen. De prijzen zijn op aanvraag. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Pars

Schrijf je nu in voor een gratis intake of vrijblijvende kennismaking.

Laten we samen de eerste stap nemen!

© Pars coaching 2024

Privacy policy

Cookies